Baraj 32. bölüm fragmanı izle! FOX TV Baraj 32. bölüm 2. fragmanı izle! Baraj 31. bölüm izle « Sıradaki Haber

24 Nisan 2024 - 23:20

Baraj 32. bölüm fragmanı izle! FOX TV Baraj 32. bölüm 2. fragmanı izle! Baraj 31. bölüm izle

Son Güncelleme :

23 Mart 2021 - 7:57

50 views
Baraj 32. bölüm fragmanı izle! FOX TV Baraj 32. bölüm 2. fragmanı izle! Baraj 31. bölüm izle

Baraj 31. bölüm full izle! Baraj 31. bölüm tamamı izle! FOX TV ekranların sevilen dizisi Baraj 31. bölüm seyret! Bara 31. bölüm tek parça izle! Baraj 31. bölüm tamamı izle! Baraj 32. son bölüm fragmanı izle.

BARAJ 31. bölüm FULL İZLE!

Baraj dizisi FOX TV ekranlarında 31. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 31. bölümün ardından şimdi de Baraj 32. bölüm için araştırmalarına başladılar. Baraj32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Baraj32. bölüm fragmanı yayınlandı. Baraj32. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz…

BARAJ 32. BÖLÜM ÖZETİ

Nehir ve Bahar’ın yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alıp herkesten uzaklaşır. Nehir, Nazım’ı bulup onunla dürüstçe konuşmak istese de Azra’nın onu durdurmak için çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam Halit’ten kurtulduklarını sandıklarında Halit’in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim’i iyice köşeye sıkıştırır.

BARAJ 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BARAJ 31. BÖLÜM İZLE

Baraj 31. bölüm izlemek için tıklayınız!

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

Oyuncular

Feyyaz DumanBiran Damla YılmazBurak YörükSumru YavrucukIman CasablancaSait GenayTuna Orhan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.