Bakan Nebati’den önemli açıklamalar « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 16:44

Bakan Nebati’den önemli açıklamalar

Bakan Nebati’den önemli açıklamalar
Son Güncelleme :

15 Nisan 2022 - 15:56

410 views

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Sorunların halı altına süpürenlerden değiliz. Nasıl üstesinden geleceğiz diye kafa yoruyoruz. Problemleri görmezden gelmiyoruz.

Kur stabil hale geldi. Beklediğimiz seviyede. Çözüldü mü bu iş çözülmedi. Sorun enflasyon. Enflasyon sorunu dünyadan kaynaklanıyor.

“BORSA İSTANBUL REKOR KIRIYOR”

Bu ülkeyle beraber herkes büyüyecek, büyümeye de devam edeceğiz, bizim önümüzü kimse engelleyip, kapayamaz. Ne yaptığımızı biliyoruz, bu işin üstesinden geleceğiz.

“İŞSİZLİĞİ İNŞALLAH TEK HANEYE GETİRMİŞ OLACAĞIZ”

Borsa İstanbul rekor kırıyor, rekorlarını da her gün egale ediyor. Büyümede öncü göstergeler birinci çeyrekte de aynı performansla yoluna devam ettiğini gösteriyor. İşsizliği inşallah tek haneye getirmiş olacağız.

“RUSYA’DAN GELECEK TURİST EKSİKLİĞİNİ GİDERECEĞİZ”

Bu yıl turist sayısındaki artış ve gelir artışı devam edecek.Alternatif pazarlardan Rusya’dan gelecek turist eksikliğini gidereceğiz.

“TL’YE GÜVENİN, TL İLE İŞLEM YAPIN”

Yatırımlara devam, çok ucuz kredi veriyoruz. Bu kredilerle amacımız belli; TL’ye güvenin, TL ile işlem yapın. Hızlı bir şekilde tek rakamlı işsizliğe doğru gidiyoruz. Verdiğimiz kredileri sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Tarımsal GES yatırımlarına ciddi bir destek veriyoruz.Türk Lirasına güvenin, bu ülke TL’ye güveni yakalayan bir sürece girdi.

“2023’E FARKLI BİR HAVAYLA GİRECEĞİZ”

Bundan sonda döviz kredisi, dövizle işlem yapmaktan vazgeçin, ülkemize güvenin, paramıza güvenin.2023’e farklı bir havayla gireceğiz.”

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN