Babası, Aleyna Tilki nin adını lazerle İstanbul Boğazı na yazdırdı! « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 12:12

Babası, Aleyna Tilki nin adını lazerle İstanbul Boğazı na yazdırdı!

Son Güncelleme :

28 Mart 2021 - 11:34

30 views
Babası, Aleyna Tilki nin adını lazerle İstanbul Boğazı na yazdırdı!

Yeni yaşına sayılı günler kalan Aleyna Tilki‘ye bir sürpriz de babası Mehmet Tilki’den geldi. Yoğun ve başarılı bir dönem geçiren genç şarkıcı, doğum gününe iki gün kala düzenlenen organizasyonda mutluluğunu kelimelerle tarif edemedi.

Milyonlarca izlenmelere ulaşan kliplerinin ardından Exxen’de Cemal Can Seven ile İşte Bu Benim Masalım adlı müzikal projesinde yer alan Aleyna Tilki, 2021 yılının başlarında ise yepyeni şarkısı Retrograde’i piyasaya sürdü. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ve DJ Diplo ile yaptığı ortaklık tüm dünyada büyük beğeni topladı ve müzik listelerinde üst sıralara kadar çıktı.

Babası, Aleyna Tilki'nin adını lazerle İstanbul Boğazı'na yazdırdı!

21’inci yaşına girerken bu gururu en çok paylaştığı isimlerden biri de babası Mehmet Tilki olan Aleyna Tilki, dün gece erken doğum günü sürprizinden kareleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Babası, Aleyna Tilki'nin adını lazerle İstanbul Boğazı'na yazdırdı!

ALEYNA TİLKİ’YE BOĞAZ’DA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Deryachting adlı lüks yatta kutlamalar yapan Aleyna Tilki, bir diğer sürprizle de adeta şok oldu. Babasının doğum günü mesajı Aleyna Tilki’yi duygulandırdı. İstanbul Boğazı’nda “Güzeller güzeli kızım, seninle gurur duyuyorum. İyi ki doğdun Aleyna Tilki.” yazısını gören genç şarkıcı, bu anları sosyal medya hesaplarında da paylaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.