Aynur Aydın: Bazen evimde dinleme cihazı olduğunu düşünüyorum « Sıradaki Haber

18 Nisan 2024 - 18:12

Aynur Aydın: Bazen evimde dinleme cihazı olduğunu düşünüyorum

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

43 views
Aynur Aydın: Bazen evimde dinleme cihazı olduğunu düşünüyorum
1

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündemine gelen şarkıcı Aynur Aydın, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.

2

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Aynur Aydın, yeni şarkı için hazırlıkta olduğunu belirterek, "Müzik listeleri korksun benden, yine zirveye yerleşeceğim" diyerek, iddialı bir açıklamada bulundu.

3

Hakkında 'boy uzatma ameliyatı' olacağına dair çıkan dedikodularla ilgili ünlü şarkıcı, "Bazen evimde dinleme cihazı olduğunu düşünüyorum. Bu haberler nasıl duyuluyor, çok merak ediyorum" dedi.

4

Konu hakkında daha fazla açıklama yapmayan Aydın, iddiaları yalanlamazken, daha fazla soru almadan arkadaşlarıyla birlikte Masa Restaurant'a geçti. 35 yaşındaki şarkıcı, alışveriş sonrası burada yorgunluk kahvesi içti.

5

"HEM ALDATTIM, HEM ALDATILDIM" Geçtiğimiz günlerde Seçkin Süngüç ile Fezi Altun'un YouTube'daki 'Bize Kaldı' programına katılan Aynur Aydın, çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı.

6

Artık kalbinin boş olmadığını söyleyen popçu, "Bir sevgilim var, ünlü değil. Eğlenceli biri, beni çok güldürüyor. Bu arada DM'den (direkt mesaj) bana yürüyenler var. Sadece sempatik bulduklarıma yanıt veriyorum" şeklinde konuşmuştu.

7

Şimdilik evlenmeyi düşünmediğini dile getiren ünlü şarkıcı, "İlişkide terk eden taraf genellikle ben olurum. Şimdiye kadar sadece bir kez başıma geldi" ifadelerini kullanmıştı.

8

Aynur Aydın, "Birden fazla ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım. İlişkimizin sonuna gelmiştik, ayrılmak üzereydik" demişti.

9

"KİRALIK SEVGİLİ ARIYORUM"Karantinada olduğu dönemde sıkça sütyenleriyle ilgili paylaşımlar yaparak adından söz ettiren şarkıcı, Sevgililer Günü paylaşımıyla da gündem olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.