Aleyna Tilki ‘derin ruhlu’ çevirmen arıyor! « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 17:35

Aleyna Tilki ‘derin ruhlu’ çevirmen arıyor!

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:43

26 views
Aleyna Tilki ‘derin ruhlu’ çevirmen arıyor!
1

Aleyna Tilki, bir dönem arasından su sızmayan ve sık sık bir araya geldiği meslektaşı Demet Akalın ile girdiği 'dünya starı' polemiğiyle adından söz ettiriyor.

2

Akalın’ın "Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor. Hira bile artık dizisini izlemiyor" sözleri hakkında yorum yapmaktan kaçınan şarkıcı, gündem olan konular hakkında konuşmama kararı aldığını söyledi.

3

0 yaşındaki popçu, "O konular hakkında konuşmaya gerek yok. Birçok magazin haberi var. Benim aşı hakkında söylediğim şey de bir gün boyuncu 'Trend Topic' olmuştu. Ne söylesek üzerine artık karışmaya başlıyor. Gündem olan şeyler hakkında artık bir süre yorumsuz kalmak istiyorum" dedi.

4

"GÖRDÜĞÜM YERDE ÖPERİM"Demet Akalın ise Aleyna'nın "Müzikten anlayanlar zaten beni tebrik etti" açıklamasına, "Müzikten anlamıyorum işte ah. Ben onun iyiliği için söylüyorum. Yaştan falan da vurmaya çalışmış ama olmaz"" karşılığını verdi.

5

SOLUĞU MALDİVLER'DE ALDIBu tartışmanın ardından tatile çıkma kararı alan Aleyna Tilki, Instagram hesabından yaptığı Maldivler paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

6

Otel fiyatlarının 5 ile 150 bin TL arasında değiştiği Maldivler'e giden başarılı şarkıcı, siyah mini elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

7

Müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmayı başaran Aleyna Tilki, bir kez daha Twitter mesajı ile magazin gündemine geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.