A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını tamamladı « Sıradaki Haber

23 Nisan 2024 - 15:36

A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını tamamladı

A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını tamamladı
Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 15:38

39 views

Ozan Tufan: Premier Lig'de kendimi görmek istiyorum, inşallah bu da en kısa sürede gerçekleşirOzan Tufan: Premier Lig’de kendimi görmek istiyorum, inşallah bu da en kısa sürede gerçekleşirA Milli Takım'da 3 futbolcuda koronavirüs belirtileri görüldüA Milli Takım’da 3 futbolcuda koronavirüs belirtileri görüldü

A Milli Futbol Takımı, yarın akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu‘nda Letonya ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Eleme maçı öncesindeki son antrenmanını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda A Milliler, Letonya müsabakasının taktik uygulamasıyla çalışmalarını tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.