“Bahar gelsin” diyen Hazar Ergüçlü, « Sıradaki Haber

28 Mart 2024 - 17:16

“Bahar gelsin” diyen Hazar Ergüçlü,

Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 14:13

242 views
“Bahar gelsin” diyen Hazar Ergüçlü,

Alev Alev dizisinde ‘Çiçek’ karakterine hayat veren oyuncu Hazar Ergüçlü, ailesini ziyaret etmek için Kıbrıs’a gitmişti. Ergüçlü, salgın nedeniyle uzun süredir ayrı kaldığı annesi Neşe Ergüçlü ve babası Süleyman Ergüçlü ile bol bol hasret giderip İstanbul’daki sete geri döndü.

BEĞENİ YAĞDI

Ergüçlü’nün seyahatinden beyaz bir body ile paylaştığı poz ise sosyal medyayı kasıp kavurdu. Güzel oyuncunun sütyen giymeyi tercih etmediği ise dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı. “Bahar gelsin artık” notuyla fotoğraflarını paylaşan Ergüçlü’nün fotoğrafı yoruma kapattığı görüldü.

İşte Hazar’ın olay olan o pozları:

Hazar Ergüçlü'nün sütyensiz paylaşımına beğeni yağdı Hazar Ergüçlü'nün sütyensiz paylaşımına beğeni yağdı 'Bahar gelsin' diyen Hazar Ergüçlü, sütyensiz pozlarını art arda paylaştı

KORONA NEDENİYLE ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Öte yandan Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı Alev Alev dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı. Sette yapılan Kovid-19 testleri sonucunda 22 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Çekimlere ara verildi.

'Bahar gelsin' diyen Hazar Ergüçlü, sütyensiz pozlarını art arda paylaştı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.