2 milyar dolar ile sırra kadem basan Thodex in kurucusu yatırımcı çekmek için her yolu denemiş « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 10:05

2 milyar dolar ile sırra kadem basan Thodex in kurucusu yatırımcı çekmek için her yolu denemiş

2 milyar dolar ile sırra kadem basan Thodex in kurucusu yatırımcı çekmek için her yolu denemiş
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 15:35

79 views

Türkiye’de 400 bin kullanıcısı olan yerli kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarla sırra kadem bastı. Özer’in dün akşam saat 18.00’de İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına çıktığı belirlendi.

BİR GÜN ARAYLA İKİ FARKLI AÇIKLAMA

Siteye giriş yapamayan yatırımcılar endişelenirken, borsadan 20 Nisan tarihinde yapılan açıklamada planlı bakım çalışması yapıldığı ve çalışmanın 6 saat süreceği açıklanmıştı. Ancak aradan bir gün geçmesine rağmen hala giriş yapılamayan borsadan yapılan ikinci açıklamada ise devir işlemi nedeniyle sürecin 4-5 gün süreceği belirtildi. Borsaya giriş yapamayan yatırımcılar “battı mı?” diye düşünürken, bugün Özer’in kaçtığı ortaya çıktı.

KAMPANYA İLE YATIRIMCI ÇEKTİ

Aylık 12 milyar dolarlık işlem hacmi olan Thodex, yatırımcı çekmek için kullanıcılara 2 milyon Dogecoin dağıtacağını açıklamıştı. Bu kampanya ile yatırımcılar diğer borsalardaki yatırımlarını buraya taşıdı.

ÇEKİLİŞLE PORSCHE VERDİ

Ayrıca şirketin kurulduğu dönemde tanıtım amacıyla çekilişle Porsche marka lüks araç verdi. Yaptığı kampanya ile adını duyuran ve yatırımcı çeken Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar doları alıp Tayland’a kaçtığı öne sürülüyor.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

2 milyar dolar ile sırra kadem basan Thodex'in kurucusu yatırımcı çekmek için her yolu denemiş

Kaynak: SİRADAKİHABER.NET

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN